Nagrađivani vinjak iz Hrvatske

Vinjak Rubedo je proizvod distillery. Distillery is family owned, established in 2018. It is located in the wine region in eastern part of Croatia at the edge of Pannonian plain.

2020-e godine, na International Wine and Spirits competition (IWSC) u Londonu Rubedo je nagrađen srebrnom medaljom.

IWSC je jedno od najprestižnijih natjecanja alkoholnih pića na svijetu, a osvajanje srebrne medalje između stotina alkoholnih pića iz cijelog svijeta predstavlja izuzetno ostvarenje i uspjeh za destileriju Gjurokovic.

IWSC 2020 spirits certificates-silver

Još jedno veliko priznanje za Rubedo dolazi svega nekoliko mjeseci nakon osvajanja srebrne medalje na IWSC-u. Ovog puta, priznanje dolazi sa San Francisco World Spirits Competition.

U travnju 2021, Rubedo je još jednom prepoznat od sudaca kao visokokvalitetan proizvod te mu je dodjeljena brončana medalja..

Dvije medalje s dva najutjecajnija ocjenjivanja jakih alkoholnih pića u svijetu je potvrda napora članova Gjurokovic destilerije te predstavlja posvetu svima vama koji uživate u našem Rubedu.

U zdravlje! 🙂

Naši proizvodi

Rubedo brandy

Rubedo je  proizveden isključivo od odabranih grozdova, dvostruko destiliran i odležavan u bačvama od slavonskog hrasta. Rubedo objedinjuje duhove vinograda i šuma sa zelenih padina na rubu Panonske nizine.

Bogatog okusa, s aromama dima i hrasta te s bojom tekućeg zlata, Rubedo priziva uspomene iz prošlosti i inspirira vizije budućnosti.

Potpuno prirodan, 100% vinski destilat. Bez dodanih aroma i bojila.

Dodatno uz premium okus i arome, Rubedo predstavlja i vizualno superioran proizvod. Obje naljepnice - prednja i stražnja - otisnute su zlatotiskom, te savršeno pristaju uz boju Rubeda

Zapakiran u crnu tubu s diskretno otisnutim zlatnim logom, Rubedo predstavlja otmjen poklon za bilo koju prigodu.

Rubedo u bočici od 20 cL je namijenjen za specijalne trenutke koji se provode uz najdražu osobu - opustite se i uživajte.

Kontakt

Za sve vaše cijenjene upite, molimo da nas kontaktirate na:

Adresa: OPG Djurokovic, Ladučka ulica 36B, 10000 Zagreb, Croatia

email: rubedo@rubedo.hr

mobilni telefon: +385 (0) 99 334 8278