Nagrađivani vinjak iz Hrvatske

Vinjak Rubedo je proizvod destilerije Gjurokovic. Destilerija je u vlasništvu obitelji Đuroković, a osnovana je 2017-e godine. Nalazi se u istočnohrvatskoj vinskoj regiji, na rubu Panonske ravnice.

2020-e godine, na International Wine and Spirits competition (IWSC) u Londonu Rubedo je nagrađen srebrnom medaljom.

IWSC je jedno od najprestižnijih natjecanja alkoholnih pića na svijetu, a osvajanje srebrne medalje između stotina alkoholnih pića iz cijelog svijeta predstavlja izuzetno ostvarenje i uspjeh za destileriju Gjurokovic.

IWSC 2020 spirits certificates-silver

Naši proizvodi

Rubedo brandy

Rubedo je  proizveden isključivo od odabranih grozdova, dvostruko destiliran i odležavan u bačvama od slavonskog hrasta. Rubedo objedinjuje duhove vinograda i šuma sa zelenih padina na rubu Panonske nizine.

Bogatog okusa, s aromama dima i hrasta te s bojom tekućeg zlata, Rubedo priziva uspomene iz prošlosti i inspirira vizije budućnosti.

Potpuno prirodan, 100% vinski destilat. Bez dodanih aroma i bojila.

Dodatno uz premium okus i arome, Rubedo predstavlja i vizualno superioran proizvod. Obje naljepnice - prednja i stražnja - otisnute su zlatotiskom, te savršeno pristaju uz boju Rubeda

Zapakiran u crnu tubu s diskretno otisnutim zlatnim logom, Rubedo predstavlja otmjen poklon za bilo koju prigodu.

Rubedo u bočici od 20 cL je namijenjen za specijalne trenutke koji se provode uz najdražu osobu - opustite se i uživajte.

Kontakt

Za sve vaše cijenjene upite, molimo da nas kontaktirate na:

Adresa: OPG Djurokovic, Ladučka ulica 36B, 10000 Zagreb, Croatia

email: rubedo@rubedo.hr

mobilni telefon: +385 (0) 99 334 8278